Entra slukker lyset

Under årets Earth Hour slukker Entra lyset i til sammen 500 000 kvadratmeter næringsbygg. Markeringen finner sted lørdag 31. mars mellom kl. 20:30 og 21:30.

Publisert Sist oppdatert

Entra deltar på Earth Hour for fjerde år på rad. Også i år slukkes lyset i et titalls bygninger på til sammen over 500 000 kvadratmeter, fordelt på fire byer.
- Det er viktig at store eiendomsaktører som forbruker en betydelig andel av det totale energiforbruket, også viser støtte til store markeringer mot klimaendringene, sier Rina Brunsell Harsvik, fungerende kommunikasjonsdirektør i Entra.

Fra 2,2 millioner til 1,8 milliarder
Earth Hour har blitt en verdensomspennende, symbolsk markering, som i år ligger an til å få over 1,8 milliarder deltakere. Byer, kommuner, bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker over hele verden slukker lyset i én time for å vise at de står sammen mot klimaendringene. Kampanjen ble første gang arrangert i Sydney i Australia i 2007 med 2,2 millioner deltakere. I år forventes det at over 1,8 milliarder mennesker i 135 land vil markere sitt standpunkt ved å slukke lyset i én time.