Hopp til hovedinnhold
Vi tilbyr våre leietakere et bredt spekter av servicetjenester som skal gjøre det lett å gjøre kontoret til et godt og foretrukket sted å være

Servicetjenester

Vi tilbyr våre leietakere et bredt spekter av servicetjenester som gjør det lett å tilpasse kontoret til et godt og foretrukket sted å være. Vi vil at alle som leier hos oss får en smidig og enkel hverdag hvor oppgaver tilknyttet kontoret eller eiendommen blir løst effektivt.

En smidig hverdag hos Entra

Som leietaker hos oss får du tilbud om rådgivning for å tilpasse kontoret, og mulighet til å benytte deg av tjenester som bytting av lyskilder, henge opp bilder og enkle malejobber. Vi tilbyr også sensorikk som kan kartlegge bruken av kontoret, skrivebords-booking og andre digitale verktøy. Nye leietakere kan benytte seg av tjenestene allerede før de flytter inn. 

Vi samarbeider med flere leverandører innen facility management (FM) som tilbyr renhold, resepsjonstjenester, planter, renseritjenester, kantine, håndkleservice i garderobe og mye mer.  Vi er opptatt av god kvalitet og sørger for at tjenestene leveres av samfunnsansvarlige leverandører.

Vi drifter alle våre eiendommer selv – bra for kunden og bra for miljøet

I Entra drifter vi alle eiendommene våre selv med våre egne ansatte. Det gjør at vi vet mye om eiendommen, og vi bryr oss om at du har det bra der.

Alle våre leietakere vil være i kontakt med Entras egne eiendomsteam. Våre eiendomsteam har høy fagkompetanse og bred kunnskap om eiendommene våre, og de er genuint opptatt av hvordan våre leietakere har det der. Teamene består av eiendomssjef, teknisk sjef og driftsansvarlig. De sørger for at opplevelsen av Entra er effektiv, forutsigbar og at det utføres miljøriktig drift av byggene. Sammen med alle som leier hos oss minimerer vi klimafotavtrykk.