Hopp til hovedinnhold
Miljøbilde fra Fellesareal

Om Entra

I Entra er vi drevet av en forpliktelse til å utvikle de mest fremtidsrettede kontormiljøene i landet. Det ligger i vårt DNA. Vi utforsker og utfordrer, tenker nytt og går i front. Dette skaper stor verdi for våre kunder, menneskene som arbeider i byggene våre, for bymiljøet rundt og for klimaet.

Entras nøkkeltall

 • Porteføljens markedsverdi er på

  60

  milliarder

 • Vi eier og drifter ca.

  1,3

  millioner kvadratmeter

 • Vi eier

  82

  eiendommer

 • Vår utleiegrad er

  94,8

  prosent

På vei mot et klimanøytralt selskap

Bygg står globalt for rundt 40 prosent av verdens energiforbruk. Det både kan, og må vi gjøre noe med slik at vår bransje går fra å være en del av utfordringen til å bli en del av løsningen. I mer enn ti år har Entra satt standarden for å utvikle miljøledende bygg, både når det gjelder nybygg og rehabilitering av eksisterende bygninger. Nå tar vi vårt miljølederskap til et nytt nivå: I 2030 skal Entra være et netto klimanøytralt selskap.

Hva er et godt kontor?

Kontoret er stadig i endring, og nye perspektiver på hvordan arbeidslivet bør være, og hva det skal inneholde er hyppig diskutert. Mange er blant annet bekymret for hvordan de skal skape fellesskap og tilhørighet i en arbeidshverdag med økt bruk av hjemmekontor. Andre lurer helt enkelt på hvordan de skal gjøre kontoret verdt turen for de ansatte. Er det mulig å gjøre kontoret om til en destinasjon de ansatte søker seg til? Ja, mener vi.

Byutvikling: Merverdi for kunder – og til begeistring for brukere og byen

God byutvikling mener vi handler om menneskene som bor, jobber og ferdes i et område. I en årrekke har Entra utviklet bygg og byrom som ikke bare skal fungere her og nå – men også i fremtiden. Med Norges største portefølje med kontorbygg i klynger ved sentrale knutepunkt har vi en unik mulighet til å skape områder som gir noe tilbake til byen og menneskene som bruker det – og det ansvaret tar vi på det største alvor.

“Tett på, nyskapende, ansvarlig, ett lag”
Entras verdier

Jobb hos Entra

Dersom du er kunde- og forretningsorientert, gjennomføringsdyktig, liker utfordringer og å jobbe i et positivt, entusiastisk og kompetent miljø, kan Entra være riktig arbeidsplass for deg.

large_entra-workplace-foto-cato-aurtun-blinck-2018-f8a6098.jpeg