Hopp til hovedinnhold

Ortopediteknikk forlenger og utvider leieavtale med Entra

Pressemelding

(Sandvika, 11.oktober 2023) Ortopediteknikk, som i mange år har hatt tilhold på Løkketangen i Sandvika, har forlenget og utvidet leieavtalen med Entra. På nyåret flytter den ortopeditekniske virksomheten inn i nye og mer egnede lokaler på senteret, samtidig som dagens areal blir tilgjengelig for mer utadrettet virksomhet.

Løkketangen 2 -14B ligger sentralt til like ved Sandvikselva, med nærhet til historiske Løkke gård og kort vei til det tidligere industriområdet på Hamang.
Løkketangen 2 -14B ligger sentralt til like ved Sandvikselva, med nærhet til historiske Løkke gård og kort vei til det tidligere industriområdet på Hamang.
_/image/733fadc0-ede6-4d1d-a4fc-eb78d20305fc:bde7864bbde9d04b52dace88f78b35f83696a979/block-166-91/12d2da00-2d24-45b5-b370-55905f628211.jpg?quality=70

Den nye avtalen med Ortopediteknikk omfatter et areal på 1500 kvadratmeter i andre etasje på Løkketangen, og har en varighet på 12 år.

Klinikken i Sandvika er et ortopediteknisk verksted som leverer ut alle ortopediske hjelpemidler. Selskapet har et tett samarbeid med legespesialister i Sandvika og betjener flere sykehus og institusjoner i Bærum.

– Ortopediteknikk har holdt til på Løkketangen siden 1992. Her trives vi svært godt, og den sentrale beliggenheten er viktig for våre kunder som ansatte. Vi er derfor svært tilfredse med å ha kommet til enighet med Entra om en ny avtale som sikrer at vi fortsatt vil være lokalisert på Løkketangen. Ved at vi får større areal muliggjør det at vi kan lage alle hjelpemidlene lokalt hos oss i Sandvika, og våre nye lokaler er bedre tilpasset våre behov og forholdende legges til rette for vår videre vekst, sier Nicolai Engelsen Bjørgo, avdelingsleder for Ortopediteknikk i Sandvika.

Løkketangen senter ble etablert i 1979 med fem separate bygg, og hadde i sin tid et tyvetalls forretninger. De fem byggene ble bygd sammen av glassoverbygde gater, og fremstår i dag som ett bygg. I 2008 ble eiendommen gjort om til et kontorbygg.

— Det er gledelig at vi kan videreføre og utvide det gode samarbeidet vi har med Ortopediteknikk. Vi er sikre på at de vil finne seg godt til rette i nye lokaler. Ved at vi nå får frigjort lokaler på gateplan til en mer utadrettet virksomhet, ligger forholdene godt til rette for revitaliseringen av Løkketangen som understøtter Bærum kommunens ønske om å skape en levende og pulserende by, sier Henning Berger-Nortvedt i som er Entras leder i Sandvika.

Løkketangen senter ligger sentralt til like ved Sandvikselva, med nærhet til historiske Løkke gård. Fra senteret er det i underkant av 100 meter til Sandvika stasjon og bussterminalen med et omfattende tog- og busstilbud.