Langkaia 1A – Ledige kontorlokaler i ikonisk bygg
Ledig areal 553 kvm 7. etasje
- Område Oslo
- Størrelse 553 kvm
- Byggeår 1916
- Modernisert 2017
Planløsning
Etg
Ledig areal
Detalj

24 ergonomiske plasser 6-8 plasser, touchdown/samhandling 1 møterom, 10 plasser 1 møterom, 8 plasser 2 møterom, 4 plasser 5 fokusrom
Innbydende og lyse kontorlokaler med store vindusflater og utsikt over fjorden lokalisert i byggets 7 etasje. Lokalene kan overtaes "as is" eller tilpasses leietakers ønsker og behov.
Entra har medarbeidere med høy kunnskap om arbeidsplassløsninger, og våre rådgivere vil i samråd med kunde og interiørarkitekt bidra til å skape fremtidens arbeidsplass, som imøtekommer deres spesifikke behov
Langkaia 1 er i dag et moderne og ettertraktet fullservicebygg med høye tekniske kvaliteter, og et meget godt fellesfasilitetstilbud.
Det er etablert nytt inngangsparti mot sjøsiden, med en lys og trivelig foajé. Her finner du kaffebaren, kiosk og frisør. Bygget har stor felles kantine med egne møtesoner, treningsrom med garderobe og dusj, resepsjon, flott terrasse og sykkelparkering i kjeller.
Fasiliteter
-
Resepsjon
-
Møteromsenter
-
Sykkelparkering
-
Garderobe
-
Parkering
-
Kaffebar
-
Lunsjrestaurant
-
Treningsrom
Havnelageret ligger midt mellom finans og kultur, med Børsen på den ene siden og Operaen på den andre. Bjørvika er blitt Oslos kulturelle tyngdepunkt, med Operaen, Deichmanske hovedbiblioteket og det nye Munchmuseet.
Fra Sørenga og ut til Vippetangen yrer det på vår- og sommerstid, og du finner et stort og variert tilbud av restauranter, kafeer og butikker langs Havnepromenaden - i tillegg direkte tilgang til byens flotteste sjøbad! Dronning Eufemias gate er Bjørvikas nye hovedkollektivtrasé med flere buss- og trikkelinjer.
Nærområdet
-
Trikk: 200 m
-
Buss: 150 m
-
Flytog/tog: 500 m
-
T-bane: 600 m
Et helhetlig servicekonsept
I Langkaia 1 har vi et helhetlig konsept som omhandler alle tjenester i bygget. Konseptet tilbyr blant annet resepsjon, kantine, møteromsenter, skjorterens, treningsrom og sykkelservice. Alle elementer er nøye gjennomtenkt; maten, råvarene, presentasjonen, variasjonen, service og kompetansen hos de ansatte og hvordan omgivelsene ser ut. Menyene har fokus på god matopplevelse, innovasjon og variasjon, og følger anbefalingene fra helsemyndighetene for et sunt kosthold.

Kontakt

